Selecteer een pagina

prijzen

Heb je net een huis gekocht? Of wil je je huidige woning opnieuw inrichten? Dan wil je natuurlijk wel dat het uiteindelijke plaatje klopt. Je weet heus wel wat je mooi vindt, maar dat zijn tot nu toe alleen wat losse ideeën. Je weet niet goed waar je moet beginnen en het eindresultaat zie je niet voor je. 

Je weet dat fancy ‘interior designers’ en architecten meestal niet de voordeligste zijn. Ze werken vaak samen met vaste leveranciers, waardoor hun advies niet helemaal onafhankelijk is. Bovendien duurt dat allemaal veel te lang, terwijl je liever nog vandaag dan morgen resultaat ziet.

Je wilt echter wel dat je inrichting door een professional ontworpen wordt. Het moet niet uitmaken waar je inrichting wordt gekocht. Je wilt bij het ontwerp betrokken worden. En je wilt dat het ontwerpproces lekker vlot verloopt.

Als bovenstaande omschrijving over jou gaat, dan heb ik nu de perfecte oplossing voor jou!

Je kunt kiezen uit de onderstaande 4 opties:

Plattegrond woonkamer

#1: plattegrond

Wil je een van de ruimtes in je huis opnieuw indelen en ben je op zoek naar advies voor die nieuwe indeling? Dan kan ik een plattegrond voor je maken. Het maken van een plattegrond kost 149,00 euro inclusief BTW per eerste ruimte (per extra ruimte reken ik 99,00 euro). Voor dit bedrag ontvang je een document met plattegrond en uitleg met tips & tricks.

3d-ontwerp woonkamer

#2: plattegrond + 3d-ontwerp

Als je niet alleen advies wilt over de indeling, maar ook wilt zien hoe de ruimte eruit kan komen te zien, dan kan ik de plattegrond uitwerken tot een 3d-ontwerp. Dit kost 379,00 euro inclusief BTW per eerste ruimte (per extra ruimte reken ik 99,00 euro). Voor dit bedrag ontvang je een plattegrond en verschillende 3d-visualisaties van de ruimte.

Kleurenplan

#3: plattegrond + 3d-ontwerp + materialenplan

Als je graag precies wilt weten welke materialen het mooiste passen in jouw interieur, dan kan ik ook een materialenplan voor je maken. Dit kost 478,00 euro inclusief BTW per eerste ruimte (per extra ruimte reken ik 99,00 euro). Voor dit bedrag ontvang je een plattegrond, verschillende 3d-visualisaties van de ruimte en een materialenplan. 

Meubelplan woonkamer

#4: plattegrond + 3d-ontwerp + materialen, licht- en meubelplan

Compleet advies: Natuurlijk kan ik ook een compleet interieuradvies voor je maken. Dit kost 728,00 euro inclusief BTW per eerste ruimte (per extra ruimte reken ik 99,00 euro). Voor dit bedrag ontvang je een plattegrond, verschillende 3d-visualisaties van de ruimte, een materialenplan, lichtplan en meubelplan.

Een compleet interieur advies (plattegrond + 3d-visualisatie + materiaal, licht- en meubelplan) vanaf €728,00 euro. Wil je weten wat je daarvoor precies ontvangt? Vraag dan via onderstaand formulier een voorbeeld ontwerp aan.

Ja! ik ontvang graag een gratis voorbeeld ontwerp

1 + 11 =