Ons werk

DE MADERA Sauswerk

realisatie

Realisatie: Ik help je graag bij de realisatie van je verbouwing of renovatie. Samen met jou bespreek ik de wensen die je hebt. Daar maak ik een 2d-visualisatie van. Na jouw goedkeuring hiervan ga ik op zoek naar de vakmensen voor de uitvoering. Als ik die heb gevonden, stel ik een complete offerte voor je op. Als de offerte akkoord is, ga ik aan de slag met de planning. Tijdens de uitvoering ben ik je aanspreekpunt en zorg ik voor een soepel verloop van de klus. 

Kleuradvies

kleur

Kleuradvies: Heb je hulp nodig bij het kiezen van kleuren? Dan kan ik een kleuradvies voor je maken. Dit kost 49,00 euro inclusief BTW. 

Interieurontwerp

ontwerp

Interieurontwerp: Weet je nog niet precies hoe de ruimte die je wilt aanpakken eruit moet komen te zien? Dan kan ik eerst een ontwerp voor je maken. Dit kost 449,00 euro inclusief BTW (per ruimte). Voor dit bedrag maak ik een 3d-ontwerp, inclusief materialen, kleuren, meubels en accessoires, zodat je echt een goed beeld hebt van hoe de ruimte kan worden.

Stucwerk

advies

Interieuradvies: Ook voor een compleet interieuradvies kun je bij ons terecht. Dit kost 995,00 euro inclusief BTW (per ruimte). Voor dit bedrag maak ik op basis van de stijl die jij mooi vindt een vlekkenplan, moodboard en 3d-ontwerp. Daarnaast maak ik een complete boodschappenlijst, zodat je precies weet waar je alles kunt kopen.

Renovatie badkamer & toilet

Ook voor een complete renovatie van je badkamer of toilet kun je bij ons terecht. Als je dat wilt helpen we je graag met het maken van een ontwerp. En ook het loodgieterswerk,  de elektra en installatie van het sanitair kun je aan ons overlaten.

Dat betekent dat je maar 1 contactpersoon hebt die zorgt dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd.

Badkamer ontwerp stuc